Nyckelfärdig Digital Lösning®

Nyckelfärdig Digital Lösning®

Nyckelfärdig Digital Lösning®

Fördelarna med Nyckelfärdiga Digitala Lösningar® är uppenbara ur kundens perspektiv, de får ett bekymmersfritt helhetsengagemang. De flesta kunder brukar ofta tycka att ”IT ska bara fungera”. Vad är då bättre än att få leveransen nyckelfärdig?

Att leverera Nyckelfärdiga Digitala Lösningar® är lönsamt. Det ger också en stolthet att leverera något kunderna vill ha, något som gör det roligt att gå till jobbet. Hela bolaget får ett existensberättigande som attraherar medarbetare och därmed underlättar vid rekrytering.

Regent har inte ringt, mailat eller på annat sätt arbetat aktivt med försäljning. Ändå har vi gått från 0 kr till 32 miljoner i omsättning på två år. Det om något borde säga att kunder vill ha Nyckelfärdiga Digitala Lösningar®.

För att lära dig mer om nyckelfärdiga lösningar får du gärna läsa hela artikeln under http://www.cinode.com/blogg/konsult/replik-nyckelfardiga-losningar/.

Om du som kund är intresserad av en nyckelfärdig lösning, ring oss idag på 08-410 220 40. Du kan även läsa mer om Regent på www.regent.se.

Nyckelfärdig Digital Lösning®