Intern expertis tar plats i rampljuset på konferens

Intern expertis tar plats i rampljuset på konferens

Intern expertis tar plats i rampljuset på konferens

I slutet av mars tillbringade Regent en härlig helg på Djurönäset, en konferensanläggning i Stockholms skärgård. Fredagskvällen bjöd på bad, bastu, brädspel och middag, medan lördagen var fylld av spännande föreläsningar om alltifrån Kubernetes till hur man finner sin inre drivkraft. Och föreläsarna var allihop medarbetare hos Regent.

Ta tillvara på den egna expertisen 

Regent har många kompetenta IT-talanger, alla med sina egna expertområden. Det ville vi dra nytta av den här gången. Thomas Skott, VD för Regent, förklarar:

– Vi tar in externa föreläsare regelbundet, men vi vet också att det finns omfattande kunskap i lokalen varje gång vi samlar våra medarbetare. Den här gången bjöd vi in den som ville att prata om ett valfritt ämne, relevant för branschen eller vårt företag, i upp till en timme. Det blev totalt elva olika föreläsningar. Tanken är dels att sprida kunskap mellan kollegorna, dels att skapa mer teamkänsla.

Amela Spahic pratar om hur man står ut som konsult

Dubbelt upp – för att inkludera alla

Det pågick under hela dagen två separata föreläsningar parallellt som deltagarna kunde välja mellan. Den ena mer tekniskt inriktad och den andra anpassad för att fungera även för de medarbetare som inte jobbar i IT-yrken. Dessa var några av föreläsningarna:

  • Flutter for C# and Java developers

  • Designing for High availability

  • 10 Steps to peak performance

  • Stand out as a consultant

  • Intro to Kubernetes

Nu pågår planeringen för utlandskonferenser till hösten! Vill du också vara del av ett företag som tar kompetensutveckling på allvar? Vi letar alltid efter duktiga frontend och backend utvecklare i Stockholm. Se lediga jobb eller skicka en spontanansökan här! 

Intern expertis tar plats i rampljuset på konferens