5 förmåner utöver det vanliga

5 förmåner utöver det vanliga

5 förmåner utöver det vanliga

Vi är stolta över vår företagskultur och medarbetarnöjdheten. En del i att skapa en riktigt bra arbetsplats är förstås de förmåner man får. Här är fem stycken hos oss som sticker ut!

 

1. Bidrag för fertilitetsbehandlingar

Om du behöver assistans för att få barn är detta en riktigt bra förmån. Tidigare erbjöd vi anställda att använda sin bruttolön för IVF-behandlingar, men på grund av ändrade regler hos Skatteverket finns inte den möjligheten kvar. Vi kände dock att det här var något som var fortsatt viktig att erbjuda. Därför har vi beslutat om en IVF-bonus på 20 000 kr i bruttolön för våra anställda.

2. Stort fokus på kompetensutveckling

Vi har flera kompetensinriktade konferenser varje år, varav en utomlands. Utöver det ordnar vi kompetenskvällar och temakvällar, där vi tar in externa talare men också lyfter den kunskap som finns internt. För jobbet blir roligare om man hela tiden utvecklas. 

3. Privat sjukvårdsförsäkring

Att du mår bra är vår högsta prioritet. Du får friskvårdsbidrag, massage en gång i månaden och olika hälsofrämjande aktiviteter löpande. Du får även privata sjukvårdsförsäkringar. Även om det tillkommer en viss förmånsbeskattning på dessa så är detta ändå en stor förmån då du får rådgivning dygnet runt, extra ersättning vid sjukskrivning och tillgång till vård utan långa vårdköer.

4. Du väljer arbetsredskapen

Eftersom vi anställer de bästa i branschen vill vi förstås att de ska kunna använda sina talanger fullt ut och inte hindras av sega datorer eller åldrade program. Hos oss har vi frikostiga budgetar vad gäller inköp av utrustning så att du får högpresterande utvecklardatorer med de licenser du behöver. Självklart gäller samma sak för telefoner. Vi vet att du tar de beslut som gör att du kan utföra jobbet så bra som möjligt. 

5. Incitamentsmodeller och bonussystem

Förutom en bra lön har vi ekonomiska incitamentsmodeller för försäljning och rekrytering. Dessutom generösa bonussystem. Om du hjälper Regent ska det självklart märkas i din plånbok.

 

Utöver dessa fem har vi även 30 dagars semester, personalbils- och personcykelprogram samt tjänstepension genom Avanza. Vi lyssnar självklart på våra anställda och skruvar på förmånerna kontinuerligt. Låter det intressant? Se våra lediga tjänster eller skicka in en spontanansökan

5 förmåner utöver det vanliga