Linus styr alla events på Regent – runt 80 st förra året!

Linus styr alla events på Regent – runt 80 st förra året!

Linus styr alla events på Regent – runt 80 st förra året!

Det är inte alla företag som har en anställd som endast fokuserar på eventplanering, men sån tur har vi på Regent. Han heter Linus och har varit med oss sedan 2022. Dags att ta reda på lite mer om honom! 

 

Berätta kort om dig själv! 

– Jag har idag hunnit bli 29 år, har bott i Sverige, Norge, Malta och Tyskland. Som person tycker jag att det mesta är kul, gillar att hitta på saker som jag aldrig tidigare har gjort och gillar att göra research om dem. Intressen som sticker ut måste väl vara fotboll, resor och smaker. Jag har en stor passion för att skapa egna recept inom drycker och uppskattar alltid en riktigt god måltid. Även att laga den själv. 

Vad är din roll hos Regent? 

– Att göra mitt bästa för att alla ska ha så kul som möjligt, få följa med på härliga restauranger och ha en kul stund med kollegorna från Regent. Det var ju runt 80 events under 2022 och jag hoppas ju såklart att vi tillsammans hittar på ännu fler detta år.

Vad jobbade du med innan du började hos Regent? 

– Jag tillbringade flera år på olika hotellverksamheter samt även 8 år i reselivet som cabin crew.  

Vad är roligast med ditt jobb? 

– Det är att få boka riktigt roliga events. Eftersom jag själv älskar att hitta på aktiviteter och smakupplevelser så passar det mitt intresse utmärkt och servicepersonen i mig. Jag försöker alltid att hitta det bästa för alla som hänger med! 

Vad är svårast med ditt jobb? 

– Har säkerligen inte upplevt det allra svåraste ännu, men att hitta aktiviteter som ska passa så pass många i samma grupp under samma gång kan ibland kännas lite svårt. Det är alltid kul om så många som möjligt följer med!

Vilket eller vilka event tyckte du var roligast under 2022? 

– Det var mycket som var “roligast”, så det är svårt att enbart nämna en sak. Vi var och klättrade Via Ferrata utanför Nice i en liten bergsby vid namn Roubion. En vänlig man i denna otroliga bergsby bjöd in mig till hans balkong där han visade upp en helt MAGISK vy. Det var det absolut finaste eventet jag var med på.

Annars måste jag nog säga Regents årliga pokerevent, det är KUL! 

Vad finns planerat i event-väg under 2023?

– Det kommer många roliga saker under 2023, men härliga konferensresor är under planering. Där är det fullspäckat schema med kompetensutveckling i olika former under dagarna och på fritiden ser jag till att alla hinner utforska guldkornen kring stället vi är på. Något annat jag ser fram emot är gokart på vatten, snacka om pulshöjare! 

Linus styr alla events på Regent – runt 80 st förra året!